Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Buskørsel i ind- og udland​

Hos GF Busser i Nordborg ved Sønderborg i Sønderjylland tilbyder vi buskørsel med chauffør. Det kan være leje af minibus eller turistbus, og det kan være en halv-, hel- eller flerdagestur. Leje af bus kan være i hele landet samt i udlandet, herunder Nordtyskland.

Vi tilbyder buskørsel med chauffør til alle formål

Buskørsel med chauffør kan være ad hoc-kørsel, fast buskørsel, turistkørsel og rutekørsel. Vi kører blandt andet rutekørsel for Sydtrafik, ligesom vi også har faste aftaler om skolekørsel og lejrskolekørsel. Desuden tilbyder vi transferkørsel og al anden privat buskørsel.

Ved buskørsel med chauffør bestemmer I selv, hvor vi skal køre hen og hvornår. Vi laver gerne et skræddersyet arrangement.

Vi arrangerer også gerne udflugter, og vi påtager os gerne at varetage alle opgaver i forbindelse med planlægningen af et større arrangement for grupper, foreninger, firmaer og skoler.​

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

Vores minibusser har plads til 16 personer, og vores busser har plads til henholdsvis 49, 53 og 57 personer. Ved de store busser har vi også en 78 personers dobbeltdækker. Der er god komfort i alle vores busser. Vi har naturligvis fokus på sikkerheden, og derfor kører vores chauffører ordentligt. Vi er medlem af danske busvognmænd.

Kontakt os på telefon 74 45 95 70 eller på mail@gftaxi.dk for at få inspiration og et uforpligtende tilbud på buskørsel i ind- og udland.​​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

GF Taxi / GF Busser

GF Taxi / GF Busser udfører alle former for taxi, bus og kurerkørsel.

Medlem af

Kontakt os

Stevning Gade 15A, 6430 Nordborg

Klik her for rutevejledning

Taxi: 74 45 95 45

Bus: 74 45 95 70

E-mail: mail@gftaxi.dk

CVR: 17824988

www.gftaxi.dk

Læs cookiedeklaration her

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 15 bedømmelser på Facebook.