Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Bus til lejrskole med erfarne chauffører

Kom godt afsted på jeres skoleudflugt

Står du og er ved at arrangere en lejrskole for en hel skoleklasse, og leder du derfor efter et busselskab, der kan stå for transporten? Så hjælper vi dig meget gerne. Hos GF Taxi / GF Busser kan vi nemlig være behjælpelige med en bus til lejrskole for skoleklasser, der skal på udflugt. Vores erfarne og smilende chauffører sørger for en behagelig tur, så I kommer godt frem til jeres destination.

Vores taxa- og busselskab holder til i Nordborg, og vi kan derfor også stå til rådighed med en bus til lejrskolekørsel i blandt andet Sønderborg og resten af Sønderjylland. Med store såvel som små busser til rådighed, kan vi stå for transporten af enkelte skoleklasser til hele årgange, og vi kan derfor også stå for at køre jer.

Hel- og halvdagsture i Danmark og Nordtyskland

Vi kan tilbyde en bus til lejrskoler i Danmark og Nordtyskland. Vi kører gerne ud til både hel- og halvdagsture, og vi kan derfor også tilpasse transporten, så det imødekommer netop jeres tur på lejrskole. Det vil sige, at vi henter jer, når det passer ind i programmet, og sørger for, at I kommer hjem ifølge med tidsplanen.

​I vores arbejde med busrejser vægter vi sikkerhed og komfort over alt andet. Vores busser er derfor bekvemmelige at sidde i – også på længere køreture – mens vores erfarne chauffører sørger for en tryg kørselsoplevelse for børn såvel som voksne.

Vi ved, at en tur på lejrskole for mange børn er en stor og uforglemmelig oplevelse. Dette ønsker vi at bidrage til, så oplevelsen starter allerede, når børnene sætter sig ind i vores bus til lejrskolen.

Kontakt os for en pris på leje af bus til lejrskole


Hvis du på forhånd vil have en pris på at leje vores bus til lejrskole med egen chauffør, så kan du altid ringe eller skrive til os og fortælle os om turen.

Vi ser frem til at høre fra dig og tage din skoleklasse med på en hyggelig køretur.

​​GF Busser tilbyder også lejrskoleture for skoleklasser

Vi tilbyder hel og halvdagsture i Danmark og Nordtyskland.​

UNIVERSE en spændende sience park med bla. specielle tilbud til skoleklasser. Spørg efter specialtilbud på buskørsel fra  Fynshav færgehavn, Sønderborg eller andre steder       

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Medlem af

Kontakt os

Stevning Gade 15A, 6430 Nordborg

Klik her for rutevejledning

Taxi: 74 45 95 45

Bus: 74 45 95 70

E-mail: mail@gftaxi.dk

CVR: 17824988

www.gftaxi.dk

Læs cookiedeklaration her

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 15 bedømmelser på Facebook.