Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Lej en minibus til din kørselsopgave

Hos GF Taxi / GF Busser finder du det lokale busselskab og taxaselskab i Sønderjylland. Fra vores adresse i Nordborg tilbyder vi udlejning af minibus til både private kørselsopgaver, skoletransport og andre former for bustransport af mindre grupper. Det kan være i vores eget lokalområde, Sønderborg og det øvrige Als samt resten af Sønderjylland.

Så har du brug for leje af minibus, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi står til din rådighed, når du skal have planlagt en bustur eller blot almindelig transport, og vi kommer gerne med ideer og inspiration til en ny tur eller til steder, der skal ses.

Vi har minibusser til flere forskellige behov

Vi har minibusser i flere forskellige størrelser, hvilket betyder, at vi formentlig også kan dække lige netop dine behov i forbindelse med leje af minibus.

Nogle af vores busser er indrettet med lift til kørestolsbrugere, mens andre er indrettet med 220v, AC, køleskab og WiFi. Uanset dine ønsker og behov kan du dog altid være sikker på, at du får den samme imødekommenhed og glade smil fra vores chauffører.

Kunne du tænke dig at leje en minibus til 9 personer eller til 12 personer, eller har du en større gruppe, der skal fragtes fra A til B i en turistbus, så har du også mulighed for det.

Få et uforpligtende tilbud

Det er meget individuelt, hvor meget leje af minibus koster. Prisen afhænger blandt andet af, hvor langt vi skal køre, hvor mange personer vi skal have med, og om der er nogle særlige ønsker, vi skal imødekomme.

Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget lige netop din transportopgave vil komme til at koste for dig.

Kontakt os for leje af minibus eller mere information

Har du brug for mere information omkring vores minibuskørsel, eller ønsker du at leje en af vores buskørsel med chauffør, så hører vi altid gerne fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Medlem af

Kontakt os

Stevning Gade 15A, 6430 Nordborg

Klik her for rutevejledning

Taxi: 74 45 95 45

Bus: 74 45 95 70

E-mail: mail@gftaxi.dk

CVR: 17824988

www.gftaxi.dk

Læs cookiedeklaration her

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 15 bedømmelser på Facebook.