Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Busleje med chauffør til kørsel i ind- og udland​

Hos GF Busser i Nordborg ved Sønderborg i Sønderjylland tilbyder vi busleje med chauffør. Det kan være minibus eller turistbus, og det kan være en halv-, hel- eller flerdagestur. Busleje med chauffør kan være i hele landet samt i udlandet, herunder Nordtyskland.

Vi tilbyder busleje med chauffør til alle formål

Leje af bus med chauffør kan være ad hoc-kørsel, fast buskørsel, turistkørsel og rutekørsel. Vi kører blandt andet rutekørsel for Sydtrafik, ligesom vi også har faste aftaler om skolekørsel og lejrskolekørsel. Desuden tilbyder vi transferkørsel og al anden busleje med chauffør.

Ved busleje med chauffør bestemmer I selv, hvor vi skal køre hen og hvornår. Vi laver gerne et skræddersyet arrangement.

Vi arrangerer også gerne udflugter, og vi påtager os gerne at varetage alle opgaver i forbindelse med planlægningen af et større arrangement for grupper, foreninger, firmaer og skoler.​

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

Vores minibusser har plads til 22 personer, og vores busser har plads til henholdsvis 49, 53 og 57 personer. Der er god komfort i alle vores busser. Vi har naturligvis fokus på sikkerheden, og derfor kører vores chauffører ordentligt. Vi er medlem af danske busvognmænd.

Kontakt os på telefon 74 45 95 70 eller på mail@gftaxi.dk for at få inspiration og et uforpligtende tilbud på busleje med chauffør.​​

Medlem af

GF Taxi / GF Busser

Stevning Gade 15A

6430 Nordborg

Tlf.: 74 45 95 45

E-mail: mail@gftaxi.dk

CVR: 17824988

www.gftaxi.dk